Amurg - Stephenie Meyer (Amurg #1-1)

          Seria Amurg de Stephenie Meyer are patru volume: Amurg, Luna Noua, Eclipsa si Zori de zi. Amurg prezinta povestea de dragoste dintre Bella Swan, o tanara de saptesprezece ani si vampirul Edward.

 
             Bella este fata unui serif, Charlie, care pleaca in Forks din Phoenix, intrucat mama ei s-a recasatorit si nu vrea sa incomodeze. Inca de cand intra in liceu ii remarca pe cei din familia Cullen, in special pe Edward pe care il are chiar coleg de banca la ora de biologie, dar acesta se tine cat mai la distanta de ea. Edward este atras de Bella, dar incearca sa se tina departe de ea, desi este deranjat ca nu-i poate citi gandurile.

           Fata afla ca Edward ca si ceilalti frati ai sai, Emmett Cullen, Rosalie si Jasper Hale, Alice Cullen sunt adoptati de doctorul Cullen si de sotia lui Esme si ca ei pleaca destul de des in weekend-uri in excursii.
         Aceasta distanta impusa de Edwad ia sfarsit atunci cand Edward o salveaza pe Bella dintr-un accident care ar fi omorat-o, o masina urmand s-o striveasca. Ea isi aminteste foarte clar ca el era la distanta. Cum va reactiona ea la aflarea vestii ca el este un vampir va invit pe voi sa aflati.  Cartea face parte din categoria beletristica.


              „De trei lucruri eram absolut convinsa. Primul, Edward era vampir. Al doilea, o parte din el- si nu stiam cat de puternica era acea parte - era insetata dupa sangele meu. Si al treilea, eram neconditionat si irevocabil indragostita de el."

           „Cand eram cu el, timpul si spatiul deveneau niste notiuni atat de relative incat le pierdeam usor din vedere. Am sarit si eu in picioare, luandu-mi ghiozdanul de pe spatarul scaunului."
    

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison