Ownzones Media Network si UPC Romania lanseaza aplicatia Ownzones Passport Romania

          Utilizatorii aplicatiei vor avea acces la continut video original cu vedete locale si internationale si filme de la Hollywood, exclusiv in platforma HORIZON de la UPC


         Bucuresti, 31 martie 2017 – OwnZones Media Network (OMN), un furnizor global de tehnologie, distributie si continut pentru piata OTT impreuna cu UPC Romania, parte a grupului Liberty Global, anunta lansarea aplicatiei OwnZones Passport Romania. Disponibila exclusiv abonatilor UPC care detin mediabox-ul de ultima generatie HORIZON, aplicatia debuteaza cu o selectie de seriale originale cu influenceri din Romania si SUA, stiri locale destinate in principal generatiei „millennials” si o oferta bogata de filme de top de la Hollywood.


          „Ownzones Passport Romania este o aplicatie premium ce ofera continut exclusiv dezvoltat in functie de specificitatile pietei din Romania”, a afirmat Dan Goman, fondator si CEO al OMN.
         “Suntem incantati sa initiem un parteneriat cu UPC Romania pe noua platforma HORIZON si consideram ca exista oportunitati excelente de a oferi solutii asemanatoare si pe alte piete.”

          „Platforma de televiziune HORIZON are un portal de aplicatii interactiv, utilizatorii avand acces la continut local si international diversificat, relevant pentru fiecare segment de public. Este un serviciu unic pe piata din Romania, prin intermediul caruia orice televizor se transforma într-un smart TV. Lansarea aplicatiei OwnZones Passport pe platforma noastra video sustine strategia UPC de a oferi cea mai buna experienta de divertisment clientilor, venind cu un continut premium original.” a declarat Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC Romania.

           OMN asigura toate programele pentru noua platforma OwnZones, inclusiv productia a patru seriale originale, avandu-i ca protagonisti pe Anna Lesko, Adelina Pestritu, Paul Siserman si Catalin Botezatu. Acestea vor fi completate de serialele originale disponibile deja pe Ownzones.com, precum “Chloe on Pointe” cu Chloe Lukasiak, fosta vedeta din “Dance Moms” si “Hollywood DIY with How2Girl Courtney Sixx.” Prin parteneriatul cu Circa, un portal de stiri si divertisment în expansiune rapida, OwnZones va crea un birou de stiri dedicat, cu un corespondent permanent la Bucuresti, care va publica zilnic ultimele stiri, documentare si reportaje de lifestyle. De asemenea, aplicatia va avea o selectie de filme de la Hollywood, inclusiv o colectie de filme Star Trek si serialul documentar exclusiv “The Captains”, realizat de William Shatner.


        “Sunt incantat ca serialul ‘The Captains’ isi va face debutul romanesc pe OwnZones Passport Romania”, a declarant Shatner, care a jucat rolul capitanului Kirk în primul serial Star Trek si în filmele de lung-metraj bazate pe acesta.

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison