Cum poti obtine rapid bani pana la salariu?

             De la o vreme incoace tot aud diverse conversatii in care oamenii se plang de lipsa de bani. Ai impresia ca imediat ce a intrat salariul, deja se stie pe ce se va duce si la jumatatea lunii deja nu mai sunt bani.   
           Firmele nu platesc salariul in avans asa ca de multe ori este nevoie de  credite pana la salariu. Credius IFN este o institutie financiara nebancara ce ofera credite pentru perioade scurte de timp de pana la cinci luni sau pe perioade lungi pana la saizeci de luni. Sumele acordate sunt pana la treizecide mii de lei intr-o singura transa. Banii se primesc rapid si evident au si optiunea de rambursare anticipata. Mare atentie sa calculati bine ce aveti de plata ulterior si nu faceti credite doar pentru ca toata lumea are. Trebuie sa fie o nevoie urgenta de bani!           Cand stii ca e nevoie sa apelezi la un credit pana la salariu?
  •           cand apar cheltuileli neprevazute si urgente
  •          cand intervin urgente medicale
  •          electrocasnice care s-au stricat brusc
  •          facturi care trebuie platite urgent
  •          cand nu mai ai bani pentru alimente 
           Ultimele gadgeturi, noi haine cand dulapul este plin nu sunt urgente! Orice lucru pe care ti-l doresti, dar nu este o necesitate poate astepta pana cand faci rost de bani. 
             Primesti in doar o ora raspuns la cererea depusa, chiar si in weekend si nu este nevoie decat de buletin pentru un a lua un credit. 
           Credius este mai ieftin decat celelalte credite rapide de pe piata si ofera un pachet anticredit, care reprezinta solutia inteligenta prin care ti se ofera bonusuri si ti se ieftineste creditul. 
           Pachetul anticredit este o premiera mondiala pentru o institutie nebancara care micsoreaza costurile la credit. Orice credit aveti de la Credius are acest pachet implicit si va ajuta astfel sa rambursati mai usor imprumutul. In prezent pachetul ofera costuri negative la rambursarea anticipata sau la refinantarea creditului de pana la 1% din suma creditul achizitionat. Deci daca rambursati anticipat toata suma nu platiti comisioane. 
         Daca de obicei rambursarea anticipata este insotita de un comison la Credius este exact invers. Ei iti ofera o compensatie ce ajunge pana la o suma de bani, in functie de creditul achizitionat. 
            Creditul se poate obtine printr-o cerere pe site sau la biroul Credius.  Cererea de pe site se poate completa in cinci minute, aprobarea vine in maxim saizeci de minute, iti fac o oferta, semnezi contractul si primestii banii in cont sau un voucher. 
           Foarte important este sa verificati si care este dobanda si cati bani trebuie sa returnati ulterior.    Cititi foarte bine contractul si respectati data la care trebuie sa restituiti banii si nu intarziati nici macar cu o zi. 


         Daca o sa aveti  vreodata nevoie de o suma de bani pana la salariu puteti apela la Credius pana cand va restabilizati din punct de vedere financiar. 

Comentarii

  1. Nu am fost niciodata fan al firmelor creditoare. La fel cum nici bancile nu-mi plac. Consider ca mai bine imi cumpar un lucru cand am banii, decat sa ma imprumut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Casa de langa lac - Kate Morton

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)