Gazduire web de calitate

          Atunci cand te pregatesti sa-ti deschizi un blog una din principalele intrebari este daca sa fie sau nu pe domeniu propriu. Daca optezi pentru domeniu propriu atunci trebuie sa-ti iei si  gazduire web de calitate.


          Inainte de a decide la ce gazduire web vei apela  trebuie sa te informezi inainte de costuri, configurare, consultanta, suport tehnic, backup si cel mai important uptime-ul. Degeaba ai un blog de calitate daca el va inaccesibil atunci cand cititorii doresc sa intre pe el.
          Gazduire Enterprise asigura un program de fidelitate pentru clientii lor prin reduceri in puncte de fidelitate, solutii business la cele mai bune preturi, transferul site-ului in mod gratuit daca utilizezi platforma WHM/cPanel, filtru de spam prin utilizarea programului Filtru Spam pentru a detecta mesaje nedorite, control panel specializat pentru toate planurile de hosting disponibile la ei, suport profesional prin e-mail, telefonic sau chat live, uptime garantat prin tehnica de ultima ora si experienta de peste zece ani, integrare CloudFlare si metode de plata sigure prin Paypal, transfer bancar, credit card si PaysafeCard.


             Sunt noua modele de gazduire, cele mai multe costand noua lei/luna, inclusiv unul din cele mai vandute, care include si backup zilnic, pentru ca evident nu vrem sa pierdem ce am muncit si comentariile voastre.

            Cea mai cunoscuta platforma pentru blogging este wordpress, asa ca puteti sa va uitati si pe pachetele pentru gazduire wordpress.


          V-am spus ca orice blog sau site are nevoie de domeniu propriu si de web hosting. Dar acum probabil unii dintre voi ca intrebati ce este hosting-ul?

            Orice blog contine fisiere care trebuie stocate pe un server cu acces la internet inainte de a fi disponibile pentru utilizatorii internetului.

             Un server de hosting se poate face si acasa folosind un calculator cu programe server si o conexiune la internet stabila. Evident hostingul platit este mai bun si ofera conditii mai avantajoase.

          Exista patru tipuri de web hosting:
  • Shared web hosting (gazduire impartita): este cel mai cunoscut tip de hosting, blogul este pe un server care sustine si alte bloguri si impart aceleasi resurse (spatiu, memorie ram, procesor, etc)
  • Reseller web hosting: folosit de dezvoltatorii web sau companiile de design, permite vanzarea pachetelor la randul lor (banda alocata, spatiu, etc.)
  • Virtual Private Server (VPS sau server de retea virtuala): asemanator cu shared web hosting, doar ca resursele sunt mai mari si impartirea lor se face in functie de ip, porturi si nume, acest serviciu imparte resursele serverului intre mai multe masini virtuale
  • Hosting server dedicat: firmele de web hosting inchiriaza servere si ofera control total la servere .

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly