Cat de eficienta este incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu?

               Panourile radiante reprezinta o metoda noua, dar moderna de incalzire a  locuintelor. Aceasta metoda de incalzire este mult mai ieftina si nu consuma gaze naturale.
              Panourile radiante folosesc radiatii cu infrarosu (nu le puteti detecta cu ochiul liber) si functioneaza pe curent electric pentru a incalzi peretii si corpurile din jur.


              Conform cu http://www.panouriradiante-incalzire.ro/, acesta metode de incalzire este una  dintre cele mai eficiente, iar calitatea lor este recunoscuta si apreciata la nivel mondial. De apreciat este consumul scazut de energie aferen incalzirii.
             Nu este de neglijat nici efectul pozitiv asupra organismului uman: stimuleaza circulatia sangelui si nu usuca aerul  (de mare ajutor in cazurile cu ast bronsic).
              Suprafata activa si partile componente ale panoului nu trebuie sa depaseasca 80 de grade Celsius sau 120 de grade Celsius pentru panourile montate la inaltime mare.
Cele montate pe tavan trebuie sa ajunga pana la maxim 70 de grade Celsius, iar cele de pe pereti maxm 40.

           Costurile cu achizitia si montarea panourilor radiante sunt mai mici decat instalarea unui sistem clasic de incalzire cu radiatoare (calorifere) si centrala termica.  Instalarea lor dureaza aproximativ doua-trei ore.

           Un alt avantaj il reprezinta economisirea spatiului. Panoul nu este foarte gros. Nu este nevoie de interventii speciale si dureaza pana la 15 ani. Nu aveti nevoie de avize sau autorizatii si sunt ecologice

          Mai multe informatii gasiti: aici

         Va tenteaza?

Comentarii

  1. Am auzit de aceste panouri. Am vazut ca, in ultimul timp, sunt tot mai cautate .

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim ,am stiut de ele mai demult,si cred ca voi achizitiona si eu unul pentru dormitor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

tratament pentru par cu acid hialuronic si colagen