Strumfette: Black Friday cu Zorile Store

vineri, 11 noiembrie 2016

Black Friday cu Zorile Store

            Orice femeie trebuie sa aiba in pantofar o pereche de cizme din piele de foarte buna calitate. Perioada cea mai buna pentru a face cumparaturi este Black Friday.
           De pe 18 noiembrie la Zorile Store incepe campania intitulata "Eclipsa de preturi" special creata pentru a sarbatori Black Friday. Veti gasi reduceri de pana la 60% la toate categoriile de produse existente pe site.

          M-am tot uitat pe ZorileStore.ro si pana la urma am ales o pereche de cizme foarte potrivita si pentru tinutele office, dar si pentru o iesire cu prietenii. Mai multe modele de cizme gasiti pe site.

            Nu veti da gres cu o pereche de cizme maron din piele de calitate buna. Fac parte si din garderoba tip capsula, daca va doriti sa nu aveti foarte multe perechi. Este o alegere de baza in garderoba!


          Puteti sa purtati perechea aleasa de mine si la fuste si al rochii si al pantaloni/blugi.         „Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe.

          „Nu poti niciodata sa acorzi o atentie prea mare alegerii pantofilor tai. Prea multe femei cred ca nu sunt importanti, dar adevarata dovada a elegantei unei femei se afla in picioarele ei.” – Christian Dior

         „Poate ca nu stiu nimic despre barbati, dar despre pantofi? Despre pantofi stiu multe.” – Carrie Bradshaw


            Va invit si pe voi sa intrati sa vedeti ce va place de pe site.

3 comentarii: