Opteaza pentru solutiile de climatizare Midea!


            Compania chineza Midea a fost infiintata in 1968, insa fabricarea de aparate de climatizare a inceput in 1980, iar din 2007, si-a extins productia de aparate de aer conditionat pentru import. Astfel, solutiile propuse au inceput sa cunoasca o larga raspandire pe mapamond, bucurandu-se din ce in ce mai multa popularitate. Afland aceste informatii, cineva care intentioneaza sa isi doteze locuinta cu un sistem AC, se simte in siguranta stiind ca alegerea sa a mai fost “probate” si de altii. 
 
          Aerul conditionat a ajuns sa constituie, in momentul actual, o necesitate nu numai pentru indeplinirea unor cerinte tehnice, de pilda in diverse laboratoare, ci si pentru omul de rand. Daca cu doar un deceniu in urma a-ti achizitiona o unitate AC era un lux, acum este ceva normal si necesar. Temperaturile ridicate din timpul verii sunt periculoase, putandu-ne afecta sanatatea. 

           Din fericire, noile  sisteme multi-split Midea au o eficienta inalta, fiind proiectate la standarde inalte, cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. Inverterele prezinta multiple beneficii, poate cel mai semnificativ constituindu-i consumul redus energetic. Nu doar ca vom obtine facturi mai mici la curent, dar vom proteja si mediul inconjurator.
            Directiva Uniunii Europene privind proiectarea ecologica – ErP se regaseste printre prioritatile marilor producatori de aer conditionat, cum este si grupul Midea. Mai precis, ErP defineste performanta de mediu a unui produs pe intreaga durata a ciclului sau de viata. Valorile SEER – pentru racire, si SCOP – pentru incalzire, sunt calculate in functie de orele de functionare anuale din regiuni climatice variate si servesc drept indicatori pentru eficienta sezoniera. Noile compresoare DC Inverter si ventilatoarele moderne asigura o pornire rapida, alaturi de o capacitate imbunatatita. 

          In concluzie, optand pentru o unitate interna sau externa Midea, cu puterea necesara (9000, 12000, 18000, 24000, 36000, 42000, 60000 ETC.) pentru a climatiza spatii cu suprafete mai restranse sau mai vaste, veti avea parte de un ambient placut, cu temperatura preferata, in orice moment al anului!


Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma

Colectionara de parfumuri interzise - Kathleen Tessaro