Niciun acoperis fara sistem de jgheaburi si burlane Civeflor!             Este un lucru bine stiut ca functionalitatea unui acoperis este intregita si prin intermediul sistemelor pluviale.
           Daca va intereseaza sa montati jgheaburi si burlane de calitate, specialistii nostri in domeniu au exact solutia potrivita pentru orice proiect, atat de renovari, cat si pentru constructii noi. Produsele pe care le punem la dispozitia clientilor ofera eficienta maxima in evacuarea apei rezultate din precipitatii (ploi, topirea zapezilor), fiind obtinute in urma unui proces sofisticate, care implica imersia la cald a otelului zincat de cea mai buna calitate, in combinatie cu un strat organic de protectie – PURAL, cu grosimea de 0, 61 mm.

           Pentru ca este deosebit de important ca intregul sistem pluvial sa fie instalat corespunzator, va oferim nu doar componente de exceptie, ci si servicii de montaj impecabile, realizate de personal calificat, cu experienta. Totodata, asiguram un transport efectuat in conditii optime de siguranta.

            Infiltratiile ajunse in fatada sau sub acoperis pot dauna durabilitatii acestuia, ducand la deteriorari grave. Evitati problemele cauzate de infiltratiile nedorite, optand pentru noile jgheaburi si burlane Civeflor!

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma

Colectionara de parfumuri interzise - Kathleen Tessaro