Esti adepta manichiurilor fanteziste? Incearca modele mandala


             Ultimul trend in materie de unghii fanteziste se pare ca provine din India si se inspira din desenele cu mandale. La origine, mandala este un cerc care contine diferite modele colorate, despre care se crede ca are veleitati terapeutice. Adevarat sau nu, trebuie sa recunoastem ca acest tip de manichiura face furori, si nu degeaba. Cu toate ca par greu de realizat asemenea modele complexe, fashioniste din intreaga lume nu au rezistat tentatiei, drept dovada nenumaratele poze in retele de socializare cu manichiura-mandala.

            Efectul terapeutic al pictarii mandalelor a constituit printre altele, una dintre descoperirile lui Carl Jung, psihanalistul elvetian reusind sa stabileasca o legatura intre exercitiul colorarii si echilibrarea la nivel de psihic. 


            Practic oricine poate crea o manichiura mandala, atata timp cat isi procura stickere infatisand diverse motive indiene. Abtibildurile preferate pot fi aplicate pe unghii cu usurinta, dupa ce ati aplicat in prealabil o baza sau lac protector colorat. 

            Pentru a putea crea insa acest tip de unghii, trebuie sa ai in trusa cateva instrumente si accesorii pentru manichiura potrivite: pensula subtire si aplicator. Cu acesta din urma poti marca puncte mici pe care sa le inserezi in cercuri pictate intr-o nuanta distincta, pentru un efect cromatic wow.

            Poti realiza si sectiuni de mandala cu  puncte, cu triunghiuri si forme geometrice variate, iar ca accesorii, iti recomandam strass-urile / paietele in nuante viu colorate, precum fuchsia sau marsala.

           Manichiura mandala este una care te va cuceri. Trebuie sa exersezi daca doresti sa iti iasa bine, insa merita tot efortul!

Comentarii

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Memoriile unei gheise - Arthur Golden

Trei metri deasupra cerului - Federico Moccia