Zambet impecabil

             Hollywood promoveaza un zambet perfect si dintii de un alb imaculat! Din acest motiv din ce in ce mai multa lume isi doreste dinti impecabili. In cazul in care intre dinti exista o spatiere sau sunt inghesuiti nu este cazul sa disperam! Solutia este sa lasam speciaistii sa-si faca datoria!

                                                              Sursa:zumzi.com
            In acest caz este necesar sa folosim un aparat dentar. In mare parte tratamentul nu este dureros. Vorbim doar de o tensiune la nivelul dintilor. Acest aparat se pune la un cabinet stomatologic. Aici pot fi tratati atat copiii, cat si adultii. In ultimul caz se poate corecta atat pozitia incorecta a dintilor cat si ocluzia - muscatura.


            Care sunt avantajele?
             In primul rand curatarea mai eficienta a dintilor. Prin punerea unui aparat dentar se redistribuie spatiul. De asemenea scade riscul de fractura dentara si de trauma ocluzala. Se asigura eficienta masticatiei si incetinirea/incetarea bolii parodontale.
            In plus cine nu isi doreste un zambet frumos? Ei bine si acest aspect este asigurat!

            Indreparea dintilor nu reprezinta doar un factor estetic ci si unul functional. Nealinierea dintilor afecteaza digestia si in cele din urma sanatatea generala a organismului.

          La Cris Smile iti regasesti zambetul!
 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Trei metri deasupra cerului - Federico Moccia

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - Robin S. Sharma