Cea mai delicată îngrijire pentru pielea ta - gelurile de duș hrănitoare NIVEA Creme

           Atunci când intri la duș, ai nevoie de momentul tău de relaxare și răsfăț și de cea mai delicată îngrijire. Așa că NIVEA, expertul în îngrijire, a dezvoltat o întreagă familie a gelurilor de duș super hrănitoare, NIVEA Creme!


          Inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru îngrijirea corpului (celebra NIVEA Creme, crema de uz general NIVEA Soft și loțiunea de corp NIVEA Smooth), gelurile de duș Creme îți curăță pielea eficient, dar foarte blând și oferă cea mai intensă hidratare.
          O piele învăluită în grijă și parfumul unic NIVEA Creme, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Care. Cel mai hrănitor gel de duș al familiei are o formulă ce conține parfumul unic al celebrei NIVEA Creme (care desea este atat de asociat cu grija) și care îți trezește simțurile pentru ca ziua ta bună să înceapă încă din timpul dușului de dimineață. Formula super nutritivă cu pro-vitamina B5 şi uleiuri prețioase îți curăță delicat pielea și o îngrijește intensiv, lăsând-o catifelată și pregătită să înfrunte cu succes provocările zilnice.

         Piele fină și parfumată, îngrijită de formula cu unt de shea, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Smooth. Cu o textură cremoasă și o formulă îmbogățită cu unt de shea și vitaminele A, E şi F, NIVEA Creme Smooth îți răsfață ziua cu hidratare intensivă, de lungă durată.

         O piele mătăsoasă și parfumată discret îți va lăsa gelul de duș NIVEA Creme Soft, după un duș lung și relaxant, seara. Uleiul de migdale din formulă hidratează și relaxează pielea, lăsând-o extrem de fină, pregătită pentru a fi mângâiată.

         Despre NIVEA:
         NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.

          Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.


*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.


          Voi le-ati incercat?

Comentarii

  1. Am incercat Nivea Creme Soft, si imi place, desigur. Tot ce e Nivea imi place :) Doar ca imi place sa schimb si sa incerc multe produse noi, daca nu ar fi asa, cred ca doar Nivea as avea acasa :)) si probabil Dove. O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt minunate gelurile de dus Nivea. Nu am folosit decat 1 gama :) cea soft

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison