totul despre ceasurile originale

        In zilele noastre, in aproape toate domeniile, exista produse contrafacute sau "fake-uri". Nu ma deranjeaza produsele despre care stim din capul locului ca sunt false, ci pacalelile.
        Va povesteam aici ca am achizitionat un ceas Fossil Stella de la B&B Shop.


        Primul "amanunt" care sare este pretul mult mai scazut decat la un produs original.
        Replicile au o calitate net inferioara, de exemplu la cureaua ceasului unde in loc de piele avem imitatie de piele, cusaturi neglijente, ate atarnand, sau daca este vorba de curea metalica la suruburile care imbina zalele. Ceasurile originale au o calitate ireprosabila!

 
         La ceasurile originale cadranele (pentru data calendaristica, ora, ziua din luna) functioneaza, in timp ce la replici cadranele sunt pictate (nu functioneaza deloc) sau nu functioneaza cum trebuie. Cadranele interne se "controleaza" din lateral de la remontoar, in functie de ce cadran vrei sa modifici se scoate mai mult.


        Un ceas original are pe capacul ce acopera mecanismul inscriptia gravata, nu lipita.


         Este musai sa aveti factura,  garantie si cerificat de calitate, originalitate sau autenticitate. Daca le ai poti sa-i scoti zalele gratis, nu ca nu ar exista pe youtube informatii despre cum sa le scoti. Dar e mai bine sa nu te risti sa-l zgarii la un ceas original.
         Bine ar fi intrebati inainte de achizitia unui ceas si in ce conditii puteti returna sau schimba produsul. In orice certificat de garantie se specifica o perioada de aproximativ o luna pentru schimbarea produsului si aproximativ 3 luni pentru schimbarea bateriei.
         Voi ati avut probleme cu ceasurile originale?
         Spor la cumparaturi!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Vrajitoarea - Camilla Läckberg (Seria Fjällbacka #10)

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly