Black Friday

           Am intarziat cam multisor cu articolul acesta. Iata-ne, totusi, cu postarea dedicata cumparaturilor de Black Friday! Va anunt ca va mai fi minim inca una.
          Astazi va voi prezenta ceasul din BB shop si cumparaturile de la Sabon.
          De la BB shop am achizitionat un ceas Fossil Stella. Zalele in plus se scot gratis ori la sediul lor central ori la cel din magazinul Unirea, parter, aripa Splai.
          Desi limbile apar cu verde, ele sunt de fapt albe.
          Una din modalitatile prin care va dati seama daca un ceas este original este:  functonalitatatea cadranelor interne (la un fake ele nu merg cum trebuie sau nu merg deloc):  pentru ziua saptamanii, ziua din luna, indicator 24 de ore. Alta modalitate este ca numele brandului este inscriptionat pe ceas: nu lipit sau vopsit. Mai multe despre cum deosebiti ceasurile originale de fake-uri intr-o postare viitoare.           Ca sa ma decid pe care ceas il cumpar si ca sa nu cumpar mai scump decat costa intial sau decat costa la alte oferte am urmarit mai multe ceasuri de-a lungul anului si am facut si cateva poze, cand erau la oferta si la pretul standard. La noi se impune daca vrei sa cumperi de black friday cu reducere sa urmaresti preturile si nu doar cu o luna inainte, ci si la alte oferte.         Si acum sa trecem la cosmetice:


             Sabon mai face din cand in cand reduceri consistente la produsele sale, care merg chiar si pana la 70%. Evident ca produsele care sunt reduse atat de mult sunt cele mai putin cautate de clienti sau care se apropie de perioada de expirare sau aroma este mai putin "curtata".

 


          Puteti cere ambalarea produselor gratuit daca doriti sa le oferiti cadou.


            Si acum partea neplacuta: una din creme a fost testata:


           Nu au fost foarte multe comenzi, asa ca nu pot decat sa ma arat deranjata ca nu au verificat ce au pus in punga sau poate chiar au si vazut si nu au vrut s-o mai schimbe din cauza datei de expirare, care e cum v-am spus: foarte aproape de termen!


             Nu le-am testat, deci nu pot sa va spun inca o parere despre ele.

          Profit ca tot am scris aceasta postare ca sa mentionez si despre Ziua modei de la C&A, de pe 14 noiembrie.


           A fost o coada infernala, dar pana la urma a meritat, caci sora mea si-a luat o camasa de care e tare multumita. S-o porti cu drag!


          Voi ati profitat de reducerile de Black Friday?
          Pana data viitoare, nu uitati sa va bucurati de un week-end minunat, sa va odihniti si sa lucrati mult la ceea ce iubiti cu adevarat!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postari asemanatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare de pe acest blog

HYDRA VÉGÉTAL

Eu si totusi alta - Jojo Moyes (Inainte sa te cunosc #3)

Sotia tacuta - A.S.A Harrison